Page 1 of 1

Filmski Klub (smernice)

Posted: 17 Oct 2014, 16:46
by Zunni
Poštovani članovi, dobrodošli u filmski klub našeg foruma. Naime, nekoliko nas je došlo na ideju o osnivanju filmskog kluba gde bi se družili uz filmove. Pravila će, ukoliko ih tako možemo nazvati, biti veoma jednostavna, radi što većeg uživanja. Dakle, pre svega, ukoliko želite da budete član kluba, dovoljno je samo da postujete u ovoj temi i to ćemo smatrati vašom prijavom za učešće u Klubu. Sada ću vam u nekoliko tačaka objasniti kako ćemo funkcionisati uz neke male smernice za sve članove:

1. Klub se bazira na nedeljnim, desetodnevnim ili dvonedeljnim ciklusima u kojima će članovi Kluba odgledati filmove dogovorene većinom glasova.

2. Broj odgledanih filmova u jednom ciklusu zavisiće od dogovora među članovima Kluba, a filmovi se biraju iz skupa filmova koje članovi šalju rukovodiocu projekta.

3. Svako šalje po 3 do 5 filmova koje bi želeli od odgledamo. Konačnu listu objavljuje rukovodilac Kluba, a onda se glasa šta će se gledati u tom ciklusu.

4. Članovi Kluba nisu u obavezi da gledaju sve filmove, iako se preporučuje radi bogatije diskusije.

5. Članovi Kluba unutar ciklusa mogu da gledaju bilo kada odabrane filmove. Članovi Kluba se mogu organizovati i gledati filmove u isto vreme.

6. Nakon gledanja filmova, Klub preporučuje svima da napiše neki utisak. Kao i da oceni film jedan od 10. Klub će imati sopstvenu filmoteku sa prosečnom ocenom svih odgledanih filmova.

Nadam se da nalazite da su smernice razumljive, a ukoliko bude bilo potrebno bilo kakvo objašnjenje, slobodno pitajte. Takođe se nadam da ćemo osnovati zaista fini filmski klub našeg foruma.