Pravilnik i smernice o radu Turnir Majstora

Moderator: Turnir Majstor

User avatar
Besi
Lutalica
Aes Sedai Smeđeg Ađaha
Aes Sedai Smeđeg Ađaha
Kuća Targarjen - Paž/Sluškinja
Kuća Targarjen - Paž/Sluškinja
Reactions:
Posts: 2018
Joined: 09 Sep 2014, 16:27
Cash on hand: Locked

Pravilnik i smernice o radu Turnir Majstora

Postby Besi » 29 Nov 2014, 13:45

Pravilnik i smernice o radu Turnir Majstora

Dobrodošli! U cilju da Turniri neometano funkcionišu, Turnir Majstori su odlučili da osmisle Pravilnik sa smernicama o radu, sa namerom da svim članovima Epske Fantastike damo (nadamo se jasniji) uvid ovog dela Foruma koji je osmišljen radi dodatne zabave i druženja.

1. Prijave se vrše za svaki Turnir posebno, u skladu s time onako kako Turnir Majstori budu odlučivali (da li javno, ili u privatnim porukama, sve zavisi od pravila igara)

2. Zabranjeni su postovi uvredljivog, rasističkog, seksističkog sadržaja i sl. Ovo se takođe odnosi na privatne poruke, stoga molimo članove da se uzdrže od bilo kakve neprimerene sadržine. Turnir Majstori se ovim Pravilnikom obavezuju da će ukoliko nedolične sadržine budu primećene u subforumu Turniri smesta proslediti Admin Timu koji sprovode kaznene mere u skladu s pravilima Foruma, a koje svi želimo da izbegnemo!

3. Turniri mogu da se sprovode:

a) u saradnji sa vođama svetova (za sada su to PLiV i TV), gde se ostavlja mogućnost za RP uloge i zadatke. Ovo će biti definisano i dodatno objašnjeno posebno u svakom Turniru, koji će nekoliko puta godišnje biti posvećeni svakom Svetu (o tačnom broju ovde neće biti reči, Turnir Majstori zasad ostaju uzdržani, jer možda postoji mogućnost za otvaranje novih svetova).

Napomena: strogo izbegavati spojlere!

b) zabavnim igrama i druženjima: zagonetalice, aforizmi, pisanje poezije i proze i Turniri - posvećeni godišnjim dobima


Način rada Turnir Majstora:

1.Kako bi svi članovi znali šta da očekuju, Turnir Majstori će mesec dana pre realizacije Turnira, izbaciti idejni nacrt, te će svi članovi moći da ubace sugestije za lakši, kreativniji rad

2. Turnir Majstori NISU U OBAVEZI da usvoje SVE predloge, već samo one za koje samostalno proceni da će unaprediti kvalitet realizacije ideje i olakšati mu proces rada. ( optimalno vreme za početak i završetak jednog Turnira - mesec dana)

3. Ukoliko se većina članova izjasni da nije zainteresovana za IDEJU, Turnir Majstor povlači svoj predlog i daje mu se rok od dve nedelje da izbaci nov predlog.

4. Turnir Majstori mogu da rade zajedno ili individualno na svojim projektima koje su osmislili, osim ukoliko se radi o Turnirima koji su posveceni Svetovima, te bi trebalo da sklope saradnju sa Moderatorima istih. Turnir Majstori su dužni da prikupljaju učesnike SVAKOG Turnira.

5.Svi članovi Foruma se ohrabruju da Turnir Majstorima predstave svoju ideju. Oni će otvoriti novu temu u Turnirima gde će se sprovoditi diskusija o načinima i mogućnostima realizacije Turnira.Turnir Majstori


Mentorka je Elayne Dalisar, Prihvaćenoj od Dvorane Slugu.

Uprkos svemu, nedostaješ mi, obrati mu se u mislima. Toliko, da me samo nedostajanje boli.

Return to “Turniri”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron